Campus Experience Македонија

Горди сме што успеавме да добиеме можност да станеме лиценцирани партнери на Real Madrid Fundation Campus Experience и да го организираме првиот фудбалски камп во Македонија. Тоа е голема работа и за нас како компанија, но пред се одлична можност за фудбалските вљубеници во Македонија. Со нетрпение го очекувамe јуни и нашето другарување. Пет дена ќе тренираме и учиме фудбал, ќе бидеме позитивни, ќе поставуваме нови цели, ќе се едуцираме што значи здрава и правилна исхрана, ќе развиваме тимски дух и дисциплина, како предуслов за успех во спортот и во животот“.

Едукација и Обука преку играње фудбал

Програма

Campus Experience
Residential Camp

Распоред

 

08:00 Будење
08:45 Напуштање на хотелот-Заминување кон тренинг центарот/кампот
09:00 Пријавување
09:15 – 10:45 Тренинг
11:00 – 12:00 Активности во склоп на Campus Experience
12:15 – 13:15 Спортска Едукација
13:15 – 14:00 Оброк
14:15 – 15:00 Активности во склоп на Campus Experience
15:15 – 16:15 Тренинг
16:30 – 17:15 Активности во склоп на Campus Experience
17:30 Одјавување
17:45 Напуштање на тренинг центарот/ кампот-Заминување кон хотелот
18:00 Време наменето за слободни активности/Слободно време и време за комуникација со семејството
20:00 Вечера
21:00 Активности во склоп на Campus Experience
22:30 Спиење

Карактеристики

Тренинг центар „ Петар Милошевски “
Сместување/престој: Хотел Континентал 
Собирно место:
Хотел Континентал
.
Датуми: Од 11 до 15 јуни

26.990 мкд денари

Campus Experience
Day Camp

Распоред

 

09:00 Пријавување
09:15 – 10:45 Тренинг
11:00 – 12:00 Активности во склоп на Campus Experience
12:15 – 13:15 Спортска Едукација
13:15 – 14:00 Оброк
14:15 – 15:00 Активности во склоп на Campus Experience
15:15 – 16:15 Тренинг
16:30 – 17:15 Активности во склоп на Campus Experience
17:30 Одјавување

Карактеристики

Тренинг центар „ Петар Милошевски “
Сместување/престој: Не е вклучено 
Собирно место:
Фудбалска Федерација на Македонија – Тренинг центар „Петар Милошевски“
Датуми: Од 11 до 15 јуни

18.990 мкд денари

 • Намалена цена/сума: Деца на членовите од Фондација Реал Мадрид, Учениците од спортските училишта на Фондација Реал Мадрид, членови на Реал Мадрид и носители на Мадридиста картичката
 • Целосна/комплетна сума/цена: Сите останати учесници
 • Bank transfer
  • Bank name: NLB Банка АД Скопје
  • Address: Мајка Тереза број 1, Скопје
  • Account number: 210-0684211901-92
  • IBAN /SWIFT: МК 07210701001041106

 

 • Cash
  • Complete Address Булевар: Александар Македонски број 23 локал 10 – 1000 Скопје, Македонија
 • Доколку платите за комплетната регистрација до 31 мај 2018, во тој случај ќе ви бидат рефундирани 60% од вкупната сума што сте ја платиле.
 • Во случај на болест, имате рок од 72 часа да прикажете медицински извештај за вашата болест, со цел да ви бидат рефундирани 60% од вкупната сума што сте ја платиле при регистрацијата.
 • По овој датум вашите средства нема да бидат рефундирани, освен во случај на повреда или некој друг тип на проблем (што ќе мора да биде оправдан и докажан), во тој случај ќе ви бидат рефундирани само 20% од вкупната сума што сте ја платиле.

Објекти

Тренинг центарот „Петар Милошевски“ во склоп на Фудбалската Федерација на Македонија е еден од најимпозантните фудбалски објекти, изградени не само на територијата на Република Македонија, туку и пошироко во регионот. Осмислен според современите капацитети, овој комплекс им ги овозможува сите неопходни услови за нормално одвивање на тренажниот процес.

Тренинг центарот е составен од четири терени од кои, два се со вештачка, а два со природна трева, согласно УЕФА стандардите, кој овозможува врвни услови за одржување на тренинзи, при секакви временски прилики. Терените се осветлени и со рефлектори, што нуди можност секојдневните обврски да се извршуваат и во вечерни часови.

Хотел Континентал

Булевар: Александар Македонски б.б 1000-Скопје, Македонија

Хотел Континентал е најголемиот хотел во Република Македонија и е познат по својата долга традиција на извонредност во сместувањето во соби и добрата храна.
Со софистициран спој на современиот стил и модерен талент, Хотел Континентал постави нов стандард за луксуз и елеганција. Високо ниво на персонализирана услуга е обезбедена на секој од клиентите со стил и срце.

Тренинг центар „ Петар Милошевски “

Булевар: Асном бр.21 1000-Скопје, Македонија

Тренинг центарот е составен од четири терени од кои, два се со вештачка, а два со природна трева, согласно УЕФА стандардите, кој овозможува врвни услови за одржување на тренинзи, при секакви временски прилики. Терените се осветлени и со рефлектори, што нуди можност за секојдневните обврски да се извршуваат и во вечерни часови.

Регистрацијата е започната!

Местата се ограничени! Резервирајте си го вашето место на време!

Контакт

Доколку не можете можете да го најдете одговорот на Вашите прашања, Ве молиме не двоумете се да не контактирате.

Работни часови 10:00 до 17:00 часот.
  Булевар: Александар Македонски број 23 локал 10 – 1000 Скопје, Македонија
   contact@sportarena.mk
   +389 78 462-622

Solicitar Dossier Informativo

Te enviamos toda la documentación

He leído y acepto la Política de privacidad


Соработници

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies