• Намалена цена/сума: Деца на членовите од Фондација Реал Мадрид, Учениците од спортските училишта на Фондација Реал Мадрид, членови на Реал Мадрид и носители на Мадридиста картичката
 • Целосна/комплетна сума/цена: Сите останати учесници
 • Bank transfer
  • Bank name: NLB Банка АД Скопје
  • Address: Мајка Тереза број 1, Скопје
  • Account number: 210-0715629401-67
  • IBAN /SWIFT: МК07210722000081547
 • Cash
  • Complete Address Булевар: Александар Македонски број 23 локал 10 – 1000 Скопје, Македонија
 • Доколку платите за комплетната регистрација до 31 декември 2019, во тој случај ќе ви бидат рефундирани 60% од вкупната сума што сте ја платиле.
 • Во случај на болест, имате рок од 72 часа да прикажете медицински извештај за вашата болест, со цел да ви бидат рефундирани 60% од вкупната сума што сте ја платиле при регистрацијата.
 • По овој датум вашите средства нема да бидат рефундирани, освен во случај на повреда или некој друг тип на проблем (што ќе мора да биде оправдан и докажан), во тој случај ќе ви бидат рефундирани само 20% од вкупната сума што сте ја платиле.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies